قیمت و خرید دستگاه رست قهوه با شوتینگ در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
- ۰۱ تیر ۱۴۰۰
- دسته بندی:
- نمایش: 151
قیمت و خرید دستگاه رست قهوه با شوتینگ در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
قیمت و خرید دستگاه رست قهوه با شوتینگ در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو :
مجموعه قهوه لیرو اولین نماینده رسمی سیروپ مونین در مازندران ، نمایند دستگاه شنی شلاله ترکه در مازندران ، اولین و تنها ترین کافه رستری مجهز به سیستم شوتینگ قهوه در ایران و ارائه دهنده انواع مختلف دستگاه های قهوه ساز شامل : رست قهوه ، رست قهوه با شوتینگ و… دارای سه شعبه کاملا مجزا واقع در استان مازندران در شهر بابل می باشد .
جهت ارتباط با کافه قهوه لیرو:
ادرس اینستاگرام کافه قهوه لیرو :
https://instagram.com/lirocoffee
آدرس کاف قهوه لیرو :
شعبه مرکزی : بابل – خیابان مدرس – روبه روی کوچه گل آذین – مدرس 34
شعبه 1 : بابل – کمربندی شرقی – جنب برج اصناف
شعبه 2 : بابل – کمربندی غربی – چهار راه امیرکبیر
منبع : کارنو ادز
یکی از مهم ترین مرحله در تهیه قهوه ، فرآیندسازی یا برشته و رست کردن قهوه است . در واقع در مرحله رست قهوه همراه با شوتینگ میزان طعم و عطر قهوه تعیین می شود. دستگاه رست قهوه به جهت آماده سازی دانه های سبز قهوه به کار می روند. دانه های سبز قهوه با توجه به محل برداشت و کشت، طعم و عطر و بوی منحصر به فردی دارند عطردلنشین و آرامش بخش قهوه در مرحله رست کاملا آشکار است .
دستگاه رست قهوه با شوتینگ از مکانسیم خاصی و بالایی که دارد دانه های سبز قهوه را تا حدی برشته می کند تا در هنگام دم کردن قهوه طعم و عطر واقعی و لذت بخشی به دست آید. میزان حرارت مناسب و زمان بندی دقیق درطی این فرایند از اهمیت ویژه ای برخور دار است . در واقع دستگاه رستر قهوه باعث می شود قهوه های دانه سبز طعم دار شده و به صورت های مختلف مورد استفاده قرار گیرد . افراد با توجه به ذائقه های متفاوتی که دارند می توانند با توجه به نوع نیاز خود قهوه مورد علاقه را رست و تهیه کرده و در کنار خانواده و دوستان از نوشیدن آن لذت ببرند.
چگونه با دستگاه رستر یک قهوه با طعم دلنشین داشته باشیم ؟
دستگاه رستر قهوه برای برشته کردن بهتر و رست شدن دانه های سبز قهوه نیاز مند به شوتیگ یا دستگاه های مناسبی را تولید کنند . بعد از تولید به مرحله رست رست شدن می رسیم که طی چند مرحله انجام می شود.
- در مرحله اول کار دانه های قهوه از طریق محفظه ای وارد مخزن ی به نام درام می شود.
- هوای درون درام با توجه به روش مورد نظر که مستقیم یا غیر مسقیم باشد گرم می شود.
- دمای حدود ۲۰۰ درجه به بالا دانه های قهوه شروع به برشته شدن و تغییر رنگ می دهند .
- تنظیم مدت زمان عمل رست و میزان حرارت به خود شخص و فرآورده موردنظر بتنظیم و ستگی دارد .
- به کمک اگزوز های خروجی هوای داخل محفظه از طریق مجرا به بیرون از درام منتقل می شود.
- در پایان میزان خروج هوا حالت خود می رسد و تمامی دودها خارج می شوند .
- بعد از این که دانه های قهوه به حد نصاب برسته و رست شدند از طریق دریچه ای به مخزن خنک کننده وارد می شوند.
- سینی خنک کننده با چرخش و زیر و رو کردن دانه های قهوه به کمک هوای خروجی از هواکش دانه های قهوه را خنک می کند.