برای تجربه بهتر لطفا مرورگر خود را به گوگل کروم، فایرفاکس، اپرا و یا اینترنت اکسپلورر تغییر دهید

جزئیات آگهی

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
  • دسته بندی:
  • نمایش: 296
  • قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
  • قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
  • قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
  • قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
  • قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
اشتراک گذاری
افزودن به علاقه مندی
گزارش
توضیحات
تاریخ : ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو :

مجموعه قهوه لیرو اولین نماینده رسمی سیروپ مونین در مازندران ، نمایند دستگاه شنی شلاله ترکه در مازندران ، اولین و تنها ترین کافه رستری مجهز به سیستم شوتینگ قهوه در ایران و ارائه دهنده انواع مختلف دستگاه های قهوه ساز شامل : رست قهوه ، رست قهوه با شوتینگ و… دارای سه شعبه کاملا مجزا واقع در استان مازندران در شهر بابل می باشد .

جهت ارتباط با کافه قهوه لیرو: 

09119521999

ادرس اینستاگرام کافه قهوه لیرو : 

https://instagram.com/lirocoffee

آدرس کاف قهوه لیرو :

شعبه مرکزی : بابل – خیابان مدرس – روبه روی کوچه گل آذین – مدرس 34 

شعبه 1 : بابل – کمربندی شرقی – جنب برج اصناف 

شعبه 2 : بابل – کمربندی غربی – چهار راه امیرکبیر 

منبع : کارنو ادز

 

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

تاریخچه قهوه در برزیل 

 در قرن هجدهم میلادی قهوه برای اولین بار وارد کشور برزیل وارد شد و این کشور از دهه 1840 میلادی به عنوان بزرگ ترین تولید کننده قهوه در جهان شناخته شد . تولید قهوه در برزیل در دهه 1920 میلادی به اوج خود رسید به گونه ای که برزیل تامین کننده 100 % قهوه جهان به شهرت جهانی رسید اما از دهه 1950 میلادی به بعد باگذر زمان به دلیل افزایش تولید قهوه در دیگر نقاط دنیا این درصد کاهش یافته است . برزیل بزرگ ترین مصرف کننده و تولید کننده قهوه در جهان نیز به حساب می آید .

 

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

 

قهوه های برزیلی چه ویژگی هایی دارند ؟

نوع: عربیکا

  • اسیدیته: نسبتا کم
  • عطر: بسیار زیاد
  • طعم: مزه تلخ و شیرین آجیلی و شکلاتی
  • درصد برشته شدن: متوسط
  • کافئین: کم تا متوسط
  • 80 درصد قهوه های تولید شده در برزیل از نوع عربیکا و 20 درصد آن ها قهوه روبوستا هستند .

نوع : روبوستا

  1. عطر: تلخ و کم
  2.  طعم : شاخص دانه روبوستا تلخی می‌باشد.
  3. بادی (body) برای این دسته از قهوه 2 درصد می‌باشد.
  4. کافئین :در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا دو برابر است ..
  5. قیمت : کمتر
  6. چربی و قند کمتر
  7. تنه‌های قوی و نیرومند و در مقابله با آفات مقاوم ترند

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا چیست؟

  •  عربیکا و روبوستا دو نژاد از قهوه هستند. مانند اینسان ها که سفید و سیاه پوست هستند .
  • دانه های روبوستا تلخ هستند. اما دانه های عربیکا معمولاً به مزه ترشی را دارند .
  • کافئین موجود دردانه روبوستا بیشتر از عربیکاست.
  • قیمت دانه قهوه عربیکا بیشتر از روبوستاست.
  • قهوه‎ های موجود در بازار معمولاً ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکا هستند . به این ترکیبات میکس یا بلند (Blend) می گویند .
  • پرکافئین ترین میکس، میکس 100 درصداز از قهوه روبوستا می باشد که طعمی بسیار تلخی را دارد .
  • کم کافئین ترین میکس، میکس 100 درصد از قهوه عربیکا می باشد که طعم تلخی دارد .

قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو


قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو

  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
  • دسته بندی:
  • نمایش: 296
بالا