قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
- ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
- دسته بندی:
- نمایش: 296
قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو
قهوه اصل برزیل در بابل و بابلسر ، مازندران | کافه قهوه لیرو :
مجموعه قهوه لیرو اولین نماینده رسمی سیروپ مونین در مازندران ، نمایند دستگاه شنی شلاله ترکه در مازندران ، اولین و تنها ترین کافه رستری مجهز به سیستم شوتینگ قهوه در ایران و ارائه دهنده انواع مختلف دستگاه های قهوه ساز شامل : رست قهوه ، رست قهوه با شوتینگ و… دارای سه شعبه کاملا مجزا واقع در استان مازندران در شهر بابل می باشد .
جهت ارتباط با کافه قهوه لیرو:
ادرس اینستاگرام کافه قهوه لیرو :
https://instagram.com/lirocoffee
آدرس کاف قهوه لیرو :
شعبه مرکزی : بابل – خیابان مدرس – روبه روی کوچه گل آذین – مدرس 34
شعبه 1 : بابل – کمربندی شرقی – جنب برج اصناف
شعبه 2 : بابل – کمربندی غربی – چهار راه امیرکبیر
منبع : کارنو ادز
تاریخچه قهوه در برزیل
در قرن هجدهم میلادی قهوه برای اولین بار وارد کشور برزیل وارد شد و این کشور از دهه 1840 میلادی به عنوان بزرگ ترین تولید کننده قهوه در جهان شناخته شد . تولید قهوه در برزیل در دهه 1920 میلادی به اوج خود رسید به گونه ای که برزیل تامین کننده 100 % قهوه جهان به شهرت جهانی رسید اما از دهه 1950 میلادی به بعد باگذر زمان به دلیل افزایش تولید قهوه در دیگر نقاط دنیا این درصد کاهش یافته است . برزیل بزرگ ترین مصرف کننده و تولید کننده قهوه در جهان نیز به حساب می آید .
قهوه های برزیلی چه ویژگی هایی دارند ؟
نوع: عربیکا
- اسیدیته: نسبتا کم
- عطر: بسیار زیاد
- طعم: مزه تلخ و شیرین آجیلی و شکلاتی
- درصد برشته شدن: متوسط
- کافئین: کم تا متوسط
- 80 درصد قهوه های تولید شده در برزیل از نوع عربیکا و 20 درصد آن ها قهوه روبوستا هستند .
نوع : روبوستا
- عطر: تلخ و کم
- طعم : شاخص دانه روبوستا تلخی میباشد.
- بادی (body) برای این دسته از قهوه 2 درصد میباشد.
- کافئین :در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا دو برابر است ..
- قیمت : کمتر
- چربی و قند کمتر
- تنههای قوی و نیرومند و در مقابله با آفات مقاوم ترند
تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا چیست؟
- عربیکا و روبوستا دو نژاد از قهوه هستند. مانند اینسان ها که سفید و سیاه پوست هستند .
- دانه های روبوستا تلخ هستند. اما دانه های عربیکا معمولاً به مزه ترشی را دارند .
- کافئین موجود دردانه روبوستا بیشتر از عربیکاست.
- قیمت دانه قهوه عربیکا بیشتر از روبوستاست.
- قهوه های موجود در بازار معمولاً ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکا هستند . به این ترکیبات میکس یا بلند (Blend) می گویند .
- پرکافئین ترین میکس، میکس 100 درصداز از قهوه روبوستا می باشد که طعمی بسیار تلخی را دارد .
- کم کافئین ترین میکس، میکس 100 درصد از قهوه عربیکا می باشد که طعم تلخی دارد .